Találatok: Kertépítés Pest megye

Romantikus kert Fóton

Kertátalakítás romantikus stílusban

A viszonylag nagy alapterületű fótligeti ház mellett oldalt keskenyebb, hátul viszont nagyobb kertrészt tudtunk tervezni. A meglévő kert alapvető adottsága volt, hogy viszonylag magas fák árnyékolják, amik szórt fényt biztosítanak csak a növényeknek, a közvetlen napsütés ritkán fordul elő itt.


Romantikus vintage kert

Kertépítés vintage stílusban: romantikus hangulat a kertben

A töretlen népszerűségnek örvendő vintage stílus nemcsak a lakberendezésben, hanem a kertépítésben is jól alkalmazható: megfelelő növényválasztással, rusztikus kiegészítőkkel, felújított avagy régies stílusú kerti bútorokkal igazán romantikus vidéki hangulatot varázsolhatunk magunknak a kertben, amint az az itt bemutatott kertképeken is látható.


Éles vonalak

Kertépítés Budapest környékén

Budapesti kertépítő vállalkozásként a legtöbb kertet a fővárosban és Pest megyében építjük. Az alábbiakban településenkénti bontásban mutatunk be néhány általunk tervezett, illetőleg kivitelezett kertet a fővárosi agglomerációból. A képekhez tartozó cikkekben rövid leírást is olvashatnak az adott kertekről.


Biai kert

Gyerekbarát modern kert Biatorbágy környékén

Ebben a cikkünkben egy Biatorbágy környéki modern kertet mutatunk be, ahol láthatjuk, hogy a minimál design ellenére egy igazán gyerekbarát kert került kialakításra, illetőleg a szülők kívánságát szem előtt tartva, olyan fűszerágyások telepítésére is sor került, melyek formájukban és színeikben egyaránt illeszkednek a kert és a ház modern stílusjegyeihez.


Modern kert Budaörsön

Modern kert építése Budaörsön

Az itt bemutatott kertet egy kifejezetten modern stílusban épült házhoz építettük, és mint a képeken is látható, a hozzá illő modern-minimál stílusúra terveztük. Mint minden modern kertben, itt is a főszerep a különböző színű és megjelenésű mértani foltok, építészeti elemek egymás mellé rendelésén alapul.


Támfalas kert

Kertépítési szolgáltatásaink Veresegyház és környékén

Veresegyház városa Budapesttől mintegy 25 kilométerre észak-nyugatra fekszik, és a Gödöllői-dombságon helyezkedik el. Délről a mogyoródi Gyertyános, a fóti Somlyó és a csomádi Magas-hegy, kelet felől és északról a Margita, valamint az Öreghegy, északnyugatra az őrbottyáni Őrhegy határolja.


Út kőből

Kertépítés Budakeszi és Nagykovácsi településeken

Budakeszi város Budapesttől nyugatra, a Budai-hegység délkeleti peremén, míg Nagykovácsi szintén Budapesttől nyugatra, de lényegében a Budai-hegység közepén fekszik. Mindkét település domborzatát a Budai-hegység alakítja, és szintén a hegységi fekvésnek köszönhető, hogy bár éghajlatuk hasonló a közeli Budapestéhez, de az átlaghőmérséklet valamivel alacsonyabb.


Lejtős kert

Kertépítés, kerttervezés Szentendre városában

Szentendre Budapesttől mintegy 10 kilométerrel északra fekszik, Pest megyében, a Dunakanyar kapujában, a Duna jobb partján. A művészetéről és kulturális életéről méltán híres város kedvelt kirándulóhely.


Színes kert

Kerttervezés, kertépítés Dunakeszin és Fóton

Dunakeszi és Fót Budapest közvetlen szomszédságában, a fővárostól néhány kilométerrel északra, Pest megyében helyezkednek el, így a budapesti agglomeráció szerves részei.


Lake Forest Villapark

Modern kert Mogyoródon

A méltán népszerű mogyoródi Lake Forest Villaparkban épült az itt bemutatott modern stílusú ház, amely letisztult, téglatestekre osztható formákkal rendelkezik. A Kulcsrakészház.hu csapata által  épített házhoz egy hasonló stílusban tervezett, a modern-minimál designt megtestesítő kertet alakítottunk ki 2020. nyarán, mindössze pár hét leforgása alatt. 


Kerti sütő

Kertépítési szolgáltatásaink Üröm és Budakalász településeken

Budapest északi határában fekszik Üröm és Budakalász. A két szomszédos település napjaink kedvelt „célpontja” a budapesti agglomerációba költöző, főként természetkedvelő kisgyermekes családoknak.


Ebédlő rész kinn

Szép kertek, kertépítés Budafok és Budaörs területeken

Kertépítési szolgáltatásunk egyik kiemelt körzete Budaörs és a tőle nem túl távol eső, így pl. autóval a Kamaraerdei úton mindössze néhány perc alatt elérhető Budafok.


Kertépítés Telki községben? A Kertelünk ezt is megoldja!

Kertépítés Telki községben? A Kertelünk ezt is megoldja!

Az elmúlt években mind több megkeresést kaptunk Telki és a szomszédos települések lakóitól, hogy éppen épülőben van a házuk, vagy már felépült és szeretnék a kertjüket professzionális módon kialakítani. Ennek köszönhetően számos helyi és Telki környéki kerttel bővült már a referencia munkáink köre.

 


Ikerház lejtős

Ikerház kertjének ötletes kialakítása a XI. kerületben, Budaörs közelében

A lejtős területek miatt a kertépítés Budaörs vonzáskörzetében, így a XI. kerület Budaörs felé eső részén (pl. Gazdagrét, Madárhegy) is ötletes megoldásokat igényel a kertépítő szakemberektől. A képeken látható újépítésű ikerház szintén egy erősen lejtős telken fekszik a XI. kerület szélén. A kert alapvetően modern stílusú, a kialakítása a vonalak és formák, a szimmetria kiemelésén alapul. A bemutatott ikerház kertjét, pontosabban a két „kertfelet” ugyanis mint egymás tükörképét terveztük és alkottuk meg.