Kertépítés Telki községben? A Kertelünk ezt is megoldja!

Kertépítés Pest megye Mediterrán kertek Így dolgozunk

Az elmúlt években mind több megkeresést kaptunk Telki és a szomszédos települések lakóitól, hogy éppen épülőben van a házuk, vagy már felépült és szeretnék a kertjüket professzionális módon kialakítani. Ennek köszönhetően számos helyi és Telki környéki kerttel bővült már a referencia munkáink köre.

 

Telki Budapest agglomerációjában, a fővárostól 21 km-re, a Zsámbéki-medencében fekvő település. Északról a Nagy-Kopasz hegy határolja, melynek a településig lehúzódó erdői nem csak remek kirándulási lehetőséget nyújtanak, de friss és tiszta levegőt is biztosítanak az ott élőknek. Az idő folyamán rengetegen költöztek ide, aminek köszönhetően egyre több újépítésű ház épült. Az újonnan épült házakhoz pedig a megfelelő típusú kert illik, mint például a mediterrán kert, a modern kert és a villa kert.

Mediterrán kertépítés

A környék egyik kőzettípusa a dolomit, amely remekül illik rusztikus megjelenésével és világos színével a mediterrán stílusú kertekhez. Ebből a kőzetből remek támfalakat, magasított növényágyásokat és sziklakerteket tudunk kialakítani, amelyek meghatározó elemei lehetnek a mediterrán kertnek. A mediterrán típusú kertek tervezésekor és építésekor kifejezetten törekszünk arra, hogy a tájidegen anyagok felhasználását kerüljük. Amennyiben Ön a családi házát ebben a stílusban alakította ki és szeretne egy hozzáillő kertet, kérjük nézze meg a mediterrán stílusban épített kertjeinket bemutató képsorozatunkat és kérjen ajánlatot Tőlünk a kertjének tervezésére és a kivitelezésre.
Egy Telkiben készült mediterrán kert

Modern kertek

Az újépítésű, minimalista designt követő házakhoz nagyon jól passzol a modern kertstílus, melyet ugyancsak a szögletes vonalak és letisztult formák jellemeznek. Egy ilyen típusú, modern vonalvezetésű kert kialakítása nem zárja ki gyermekeink szórakozását, ugyanúgy lehet kertünkben egy mászóka vagy focizásra alkalmas nagyobb, füves terület. Cégünk e területen is rengeteg tapasztalattal bír, így ha ezen a stílusvonalon szeretne elindulni kertjének kialakításánál, keressen fel minket bátran.

Villakertek

Egyre több olyan családi házzal találkozunk munkáink során, melyek egy korábbi villajellegű vagy kúriaszerű épület átalakításából, felújításából, modernizációjából születtek meg. A régies villák jellegét megőrző házakhoz az ugyanolyan stílusjegyeket birtokló, íves vonalakkal, és formára nyírt növényekkel gazdagított villakertet célszerű választani.

Főbb szolgáltatásaink Telkiben

Kerttervezés
Kertépítés mediterrán vagy modern stílusban, illetve az Ön elképzelései alapján
Automata öntözőrendszerek telepítése
Gyepszőnyeg fektetése, füvesítés
Térburkolatok kialakítása, kerti teraszok, sütők, garázsbeállók kivitelezése