Kertfenntartás

Kertfenntartás Így dolgozunk Rólunk

Kedves Látogató!

Kapacitáshiány miatt újabb kertfenntartási munkákat sajnos nem tudunk vállalni! Kerttervezési és kertépítési kivitelezési szolgáltatásunk azonban változatlanul elérhető 2024-ben is!

Üdvözlettel: Kertelünk Kft. csapata

A kertfenntartás elengedhetetlen tevékenység annak érdekében, hogy a nagy gondossággal kialakított kertünk szép is maradjon. Ha azonban nem tud kellő időt szakítani kertjének megfelelő színvonalú ápolására, vagy egyszerűen csak szakértő kezekre van szüksége, úgy javasoljuk kertfenntartási szolgáltatásunk igénybevételét.

Kertfenntartási tevékenységünk keretében, az ehhez szükséges gépparkkal és szaktudással vállaljuk kertjének akár rendszeres gondozását, akár eseti jellegű "rendbetételét", annak érdekében, hogy Önök ne örökös teherként, hanem a kikapcsolódás és nyugalom szigeteként gondolhassanak az általunk gondozott, esztétikus és ápolt kertjükre.

Az aprólékos gonddal megtervezett és megépített kertben a növények folyamatosan fejlődnek, így dinamikusan és évszaknak megfelelően változik a kert maga is. Sok felesleges növényi rész keletkezik, melyek eltávolításával igényesebb és harmonikusabb a kert összképe. Néha szükség van a kikopó növényfoltok pótlására vagy éppen a túlszaporodó növények gyérítésére is. A fűnyírás elengedhetetlen és gyakorim fárasztó kerti munka. Az egynyári és kétnyári növényeket évente újra kell ültetni, és az évelők elszáradt és -halt részeit is ősszel vagy tavasszal el kell távolítani ahhoz, hogy a kert ápolt legyen. A precíz gondoskodás mellett is megjelennek a gyomok, melyek eltávolítása folyamatos munkát biztosít, még ha a gyommentesítés (talajtakarás, permetezés) meg is történik. Ez utóbbi főleg a veteményesben jelentkezik.

Ezeknek a sokoldalú feladatoknak az elvégzésével sok időt és fáradságot takaríthatunk meg Önöknek!

Kertfenntartási szolgáltatásunk mindenekelőtt az alábbi tevékenységeket foglalja magában:

További érdekességek olvashatóak még a kertfenntartási, kertkarbantartási tevékenységről, ide kattintva: Kertek, parkok fenntartása

Az alábbiakban pedig néhány képet mutatunk be azokról a kertekről, melyeket vagy cégünk épített és azóta is gondozásunk alatt áll vagy állt, vagy nem mi építettük ugyan, de a kertfenntartás a mi feladatunk volt korábban: