Miért is érdemes minket választani?

Rólunk Kertépítés árak Kerttervezés

Ha kertépítő szakcéget keres, akkor kiváló választás a Kertelünk Kft! De miért is merjük oly bátran ajánlani saját magunkat és miért ajánlanak minket korábbi megrendelőink másoknak is?

Mert Mi valóban szakemberek vagyunk

Sajnálatosan tapasztaljuk, hogy napjainkban mind több az internet világát kihasználó "kalandor", aki szakirányú végzettséggel és szakmai szaktudással ugyan nem rendelkezik, ennek ellenére a különféle külföldi weboldalakról összeollózott "referencia képek" felhasználásával látszólag színvonalassá tett weboldalakat készíttet és annak alapján egyenesen kertépítő szakembernek kiálltja ki magát... Ez nem más, mint a kerttulajdonos ajánlatkérők, megrendelők megtévesztése.

Ehhez képest Mi azon kevés kertépítő és kertfenntartó cég közé tartozunk, ahol a szakmai munkát szakirányú, egyetemi mérnök végzettséggel rendelkező cégvezető irányítja, ami a szakszerű kerttervezés és helyes kivitelezés záloga, valamint többi munkatársunk is egytől-egyig hozzáértő, nagy gyakorlattal rendelkező szakember.

Mert több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk

A szakmai munkát irányító cégvezetőnk 2005. évben diplomázott a budapesti Corvinus Egyetem Kertészeti Karán, mint okleveles kertészmérnök. Már egyetemi évei alatt is a kertépítő szakmában dolgozott, a diploma megszerzésétől kezdve pedig folyamatosan kerttervezőként és kertépítőként tevékenykedik, és az alapításunktól kezdve, vagyis immáron több mint 15 éve a Kertelünk Kft. csapatát és szakami munkáját irányítja. További munkatársaink szintén több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Kertépítő csapatunk közel évtizedes tapasztalata garancia a megbízható, gyors és precíz kivitelezésre, munkavégzésre.

Mert korrekt árakon és árgarancia mellett dolgozunk

A kapcsolatfelvételt követő személyes találkozások alapján minden esetben egyedi terveket és az elfogadott tervekhez tételes árajánlatot készítünk, amely a "kulcsrakész" kertépítés, kivitelezés befejezéséhez szükséges minden költséget részletesen és visszaellenőrizhetően tartalmaz, így a munka során vagy annak végeztével nem érheti meglepetés a megrendelőt, a kész kert nem fog többe kerülni annál, mint amit az elfogdott árajánlat tartlamaz. És ami legalább ennyire fontos: az általunk felhasznált anyagok, szállított növények mind-mind első osztályú minőséget képviselnek, mégis reális, elérhető árakon értékesítjük azokat.

Mert megbízhatóak, pontosak és precízek vagyunk

Az előre egyeztetett menetrend és ütemterv szerint végezzük a kivitelezést, annak során és a munkák végeztével is folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a megrendelőinkkel, ugyanis nemcsak a kertet, de az annak ápolásához, fenntartásához szükséges tudást és hozzáértést is igyekszünk átadni a kerttulajdonosok, kertbarátok részére.

Mert munkáinkra garanciát vállalunk

A szakmai hozzáértéssel tervezett és kivitelezett kertépítés mellett számunkra nem nagy dolog, de talán a megrendelők számára különösen fontos lehet, hogy törvényes keretek között működő vállalkozásként az átadott kertjeinkre, munkáinkra előre rögzített garanciát vállalunk.

Talán a fenti érvek segítenek valamelyest bemutatni, milyen ismérvek jellemzik cégünket, de emellett, munkáink megismeréséhez, ezúton is ajánljuk referencia képeink megtekintését (referencia képek), valamint a különféle kertépítési stílusokat tematikus jelleggel bemutató szöveges képgalériáinkat is (kert típusok).

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Kertelünk Kft - mindem ami kert...