Rólunk mondták

Rólunk

Google értékeléseinkből szemezgetünk:

"Kata egy szuperfantasztikus csaj. Nagyon jó volt vele, és a csapatával együtt dolgozni, minden álmom valóra vált az általuk épített kertünkben! Köszönöm Kata!❤️❤️❤️"

"Rugalmas, ügyfélközpontú hozzáállással, magas szakmai hozzáértéssel dolgoznak. Kata dinamizmusa sokat segít az egyéb szakmunkákkal történő egyeztetések során. Remek kapcsolatai vannak az egyéb olyan kapcsolódó szolgáltatókkal, szakemberekkel is, amit nem Ők csinálnak, pl fűnyíró automata, fúrt kút gépészet, stb. Nagyon szép kertet varázsoltak a nem kicsi és nem egyszerű telkünkön, többször is rugalmasan igazodva az építkezés miatti csúszásokhoz."

"Újonnan épült házunk kertjének rendezésével, növények és gyep telepítésével bíztuk meg Katáékat. Eredetileg késő őszre volt tervezve, de az időjárás közbeszólt. Kata február közepén, amikor mínusz 10 fokok voltak, jelentkezett, hogy az előrejelzés szerint egy hét múlva elkezdhetők a munkák, és ez valóban így is lett. Kata mindig akkor jött, amikor ígérte, telefonon mindig elérhető volt, vagy rövid időn belül visszahívott. A munkát az ígért napon elkezdték, a fiúk reggel 7- fél 8 körül felvonultak, es egész nap szorgalmasan dolgoztak. Üdítő volt velük is találkozni, kedvesek, udvariasak, csendesek, nagyon kultúráltak, és a nap végén az eszközeiket letisztítva es sorba rendezve távoztak. Első nap tereprendezés volt, földmunkák, Kata felkészített, hogy nagyon nagy rumli lesz, ehhez képest nap végén minden el volt takarítva es más első nap látványos volt a változás, az udvar már így is rendezettebb lett. A növények válogatásában Kata a kert adottságait es az én vágyaimat is figyelembe véve járt el, az ültetéskor szívvel-lélekkel mutatta be nekem, hogy hova milyen növény került, és “mesélte” hogy azok hogy fognak mutatni egymás mellett. A végeredmény is csodás, bár még várunk a rügyek kipattanására. A legjobb választás volt, csak ajánlani tudom őket."

"A tervezéstől a kivitelezésig maximálisan elégedettek voltunk Katával és a csapatával. Pontosak, precízek és megbízhatóak. Rendkívül diszkrétek, 4 hónapos babával a házban semmit nem hallottunk vagy zavarta volna a baba bioritmusát.
A komminukáció is szuperül működött a munka során.
Nagyon nagy szerencsénkre előbb el tudták kezdeni a kertépítést, így már egész nyáron élvezhetjük munkájuk gyümölcsét.
Azt a szolgáltatást kaptuk, amit szerettünk volna.
Szívből ajánlom mindenkinek, aki igényes kertet szeretne."

Még sok-sok hasonló véleményt, valódi ügyfélértékeléseket olvashatsz Rólunk a Google adatlapunkon.

Facebook vélemények Rólunk:

"Kata és csapata fantasztikus munkát végeztek, nem győzünk gyönyörködni a végeredményben, minden lehetőséget megragadunk, hogy élvezhessük a kert ragyogását, amely minden napszakban más báját mutatja meg. Katának mindenre volt egy jó ötlete, nem kellett laikusként döntéseket hoznunk, Kata szakértelmére, tapasztalatára hagyatkoztunk, amely részünkről a lehető legjobb választás volt. Köszönjük!"

Gyönyörűséges kertet varázsoltak nekünk, amire már évek óta vágytunk. Nagyon örülök, hogy rájuk bukkantunk és őket választottuk! Szervezett, precíz, minőségi munkát végeztek és mindig figyelembe vették a kéréseinket."

Facebook oldalunkon további - kizárólag 5 csillagos - értékelést olvashatsz Rólunk!

Köszönjük Nektek a bizlamat és a sok-sok pozitív visszajelzést!❤️❤️❤️