Kertépítés Budapesten 1 nap alatt

Kiskert Kertépítés Budapest Így dolgozunk

Megfelelő szervezéssel és egy jól összeszokott csapattal egy kisebb kertet, legyen szó sorházról, ikerházról vagy önálló ház kertjéről, akár egy nap alatt is megépítünk.

Budapesten, a Wekerle telepen található az itt bemutatott kert, ahol a tulajdonos kívánsága egy üde, zöld gyepfelület volt, valamint szeretett volna a kertjében szép virágokat is látni. Emellett a fűszernövényeihez ágyásokat, valamint a kert fenntartásához szükséges eszközök tárolásához egy faház elhelyezését kérte ügyfelünk a tervezés során.

A gyepszőnyegterítéssel kialakított pázsit egyik oldala mentén egy vékonyabb sávban virágágyást létesítettünk, amibe kisebb növekedésű, virágosabb cserjéket ültettünk. A gyomosodás megelőzése és a mulcsolás előnyeinek kihasználása céljából fenyőkéreggel borítottuk a talajt a növények körül. A pázsit és a növények vízellátásának biztosítására természetesen automata öntözőrendszert is telepítettünk. A kerti faház oldalához pedig kialakítottunk egy pihenő sarkot, ahová egy fehérre festett pad került. Ide a tulajdonos bármikor kiülhet a szabadban pihenni, olvasgatni, ezáltal is élvezve kertjét.

Akár egy nap alatt is megoldható a kertépítés

Az egyik sarokba kerültek a fa deszkákból kialakított emelt fűszerágyások, melyeket murvaágyba fektettük. A fűszernövények révén igazi kis konyhakert is létesült az egyébként kis alapterületű kertben.

Megfelelő szervezéssel 1 nap is elég a kertépítésre