Kertépítési trendek

Kedves Látogató!

A Trendek kategóriába tartozó oldalainkon a legújabb kertépítési cikkeket, érdekességeket és újításokat mutatjuk be.

Minden évben számtalan új, jobbnál jobb ötlettel rukkolnak elő amatőr kertészek és profi kertépítők egyaránt. Éppen ezért e szekcióban igyekszünk Önöknek összeválogatni azokat a híreket és érdekességeket, melyek bemutatják a kertépítésben, kerttervezésben ma érvényesülő tendenciákat. Rendszeresen megújuló rovatunkban a világ összes tájáról igyekszünk Önnek összeválogatni olyan cikkeket, melyek amellett, hogy látványos kerteket mutatnak be, hasznos tanácsokkal is szolgálhatnak.

Az itt szereplő oldalak alapvetően két részre oszthatóak. Sajtószemlénket olyan neves külföldi, elsősorban angolszász oldalakról kivonatolunk érdekesnek tűnő anyagokat, mint a Garden Design, a The English Garden vagy a Gardens Illustrated.

Színes virágok modern előkert Budapesten

Az itt szereplő cikkek java része azonban nem használ külföldi forrást, hanem saját írásunk egy-egy releváns témában. Számos érdekes cikkel készülünk tehát mind saját anyagainkból, mind a világ egyéb tájairól, köztük neves szakmai portálok írásait is bemutatva a kedves Olvasóinknak.

Kellemes időtöltés kívánunk!