Találatok: Rólunk

Kérdőjel

Miért is érdemes minket választani?

Ha kertépítő szakcéget keres, akkor kiváló választás a Kertelünk Kft! De miért is merjük oly bátran ajánlani saját magunkat és miért ajánlanak minket korábbi megrendelőink másoknak is?


Kertelünk embléma

Adatvédelmi Nyilatkozat

A honlap tulajdonosa és szerkesztője a Kertelünk Kft (1106 Budapest, Dorogi u. 23., Cg. 01-09-900875) ezúton tájékoztatja a honlap látogatóit a tudomására jutott személyes adatok kezelésének elveiről, gyakorlatáról, a személyes adatok védelmében tett intézkedéseiről, illetve a látogatók jogairól, valamint ezen jogok érvényesítésének módjáról.


Kertelünk kft. logója

Kertfenntartás

Kedves Látogató!

Kapacitáshiány miatt újabb kertfenntartási munkákat sajnos nem tudunk vállalni! Kerttervezési és kertépítési kivitelezési szolgáltatásunk azonban változatlanul elérhető 2024-ben is!

Üdvözlettel: Kertelünk Kft. csapata


Automata öntözőrendszer

Öntözés

Kertünk üdeségét a növények vízellátottsága határozza meg. Az egyik legkorszerűbb, leghatékonyabb és legkényelmesebb megoldás erre az automata öntözőrendszer kiépítése.


Elérhetőségeink

Elérhetőségeink

KERTELÜNK Kert- és Parképítő Kft.

(székhely: 1106 Budapest, Dorogi u. 23., cg. 01-09-900875, adószám: 14369818-2-42)

Kapcsolattartó: Kálmán Kata okl. kertészmérnök

Telefon: 06-20-345-1349

E-mail: info @ kertelunk hu


Lépcsős kert

Kertépítés a budai kerületekben

Budapest budai kerületeiben, így különösen a II. kerületben és a XII. kerületben igen sok kertet terveztünk, illetve építettünk már (így például a Normafa környékén, a Hűvösvölgyben, Rózsadombon stb.).


Kertelünk logó

Jogi Nyilatkozat

A honlap tulajdonosa és szerkesztője a Kertelünk Kft (1106 Budapest, Dorogi u. 23., Cg. 01-09-900875). A honlapon található cikkek, szövegek, szlogenek, képek, videók és a honlap összes egyéb tartalma, arculata, logója a Kertelünk Kft. kizárólagos tulajdonát képezi.


Szép házak magazin

Médiamegjelenéseink

Néhány online és/vagy nyomdai úton megjelenő szakújság, magazin, ahol találkozhattál már Velünk!


Kertépítés árak

A kertépítési árakról néhány szót

Mint minden más termék vagy szolgáltatás esetében, így a kerttervezést, kertépítést megelőzően, a megfelelő kertépítő szakember keresése és kiválasztása során is igen fontos kérdés megrendelői részről, hogy mégis mennyibe kerül egy kertépítő szakcéget megbízni a kert megtervezésével és megépítésével, azaz, mennyi a profi kertépítés ára?


Tevékenységi körök logó

Tevékenységi köreink

Kedves Érdeklődő!

Cégünk, a Kertelünk Kft. közel 20 éve meghatározó szereplője a magyar kertépítő szakmának.  Elsődlegesen Budapesten számíthat ránk mindenki, aki egyedileg tervezett, magas szakmai színvonalon megépített, hosszú távon is szép kertre vágyik.


Kert a teraszon

Kertépítés Budapesten másképp: kert kialakítása a teraszon

A kertépítés Budapesten nem csupán a családi házak (vagy társasházak) zöldfelületének kialakítására irányuló szolgáltatásunkat öleli fel, hanem éppúgy magába foglalja a társasházi, lakóparki lakások teraszának, tetőkertjének kialakítását is, főképp Budapest belsőbb kerületeiben, valamint a társasházakban „gazdag” városrészeken, mint például Zuglóban.Kert alaprajz

Kerttervezés lépései a Kertelünk Kft-nél

A megvalósult kertjeink megépítése előtt nagy hangsúlyt fektettünk azok megtervezésére. Amikor a kerttulajdonos felveszi velünk a kapcsolatot, és kölcsönös egyetértés mellett elindítjuk a kerttervezés (vagy kertépítés) menetét, akkor először is a helyszínen felmérjük a kertet és megbeszéljük az igényeket, elképzeléseket. (Ezen első felmérés és szaktanácsadás feltételeiről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.)


Előkert Budafokon

Stílusos előkert kialakítása Budafokon

A Budafok közelében található telken egy geometrikus, modern vonalvezetésű ház épült. A képekkel illusztrált, általunk tervezett és a komplett kertépítés részeként megépített előkertben a kialakításra került zöldterületet egy kocsibeálló és a személyi bejáró, illetőleg járda határolja, melyeket térkő borít. A térburkolatok egyes elemei szabályosak, geometrikusak, így a ház stílusához jól illeszkednek. Az előkertek tervezése során mindenkor elérendő cél, hogy a térburkolatok egyhangúságát színekkel törjük meg, és első ránézésre is megkapó, stílusos kertrész vezessen a családi házhoz, mintegy dekorációként „öltöztetve” azt.


Modern kert III. kerületben

Kertépítés a III. kerületben: a modern és a mediterrán keveredése

A modern vonalvezetésű újépítésű háznak mediterrán hatást kölcsönöznek a terméskővel burkolt falrészek. A falak másutt fehérek, a balkonra pedig modern üvegkorlát került. A terasz a kert hátsó részében található, és jó minőségű, jól terhelhető és tisztítható, világos barna, famintás burkolólapokkal fedték le.


Éles vonalak

Kertépítés Budapest környékén

Budapesti kertépítő vállalkozásként a legtöbb kertet a fővárosban és Pest megyében építjük. Az alábbiakban településenkénti bontásban mutatunk be néhány általunk tervezett, illetőleg kivitelezett kertet a fővárosi agglomerációból. A képekhez tartozó cikkekben rövid leírást is olvashatnak az adott kertekről.


Nyári mediterrán kert

Kertépítés Budapest különböző kerületeiben

Budapesti kertépítő vállalkozásként a legtöbb kertet természetesen Budapesten építjük. Az alábbiakban a kivitelezés helyszínére figyelemmel, kerületek szerinti bontásban mutatunk be néhány általunk tervezett, illetőleg épített kertet.


szép kertek

Szép kertek fotói, kertépítés képek és ötletek

Alábbiakban tekintheted meg néhány referencia munkánkat! Egyedi, ötletes és igazán szép kertek fotóit, sok-sok kertépítés képet válogattunk össze ebben a galériában, hogy a szavak helyett a képek "meséljenek" eddigi munkásságunkról. 


Medence a kertben

Medence a kertben: medencés kertek építése

Klímaváltozás ide, klímaváltozás oda – tényleg nagyon jó felüdülés, ha nyáron a kertünkben, saját medencében hűsölhetünk. Ezért, és vélhetően a 2020-ban indult pandémia, így az utazási lehetőségek korlátozottsága okán mind több megrendelőnk dönt úgy, hogy a kerttel együtt medencét is építtet. Az alábbiakban néhány medencés kertet mutatunk be munkáink közül.