Találatok: Rólunk

Kertelünk embléma

Adatvédelmi Nyilatkozat

A honlap tulajdonosa és szerkesztője a Kertelünk Kft (1106 Budapest, Dorogi u. 23., Cg. 01-09-900875) ezúton tájékoztatja a honlap látogatóit a tudomására jutott személyes adatok kezelésének elveiről, gyakorlatáról, a személyes adatok védelmében tett intézkedéseiről, illetve a látogatók jogairól, valamint ezen jogok érvényesítésének módjáról.


Lépcsős kert

Kertépítés a budai kerületekben

Budapest budai kerületeiben, így különösen a II. kerületben és a XII. kerületben igen sok kertet terveztünk, illetve építettünk már (így például a Normafa környékén, a Hűvösvölgyben, Rózsadombon stb.).


Kérdőjel

Miért is érdemes minket választani?

Ha kertépítő szakcéget keres, akkor kiváló választás a Kertelünk Kft! De miért is merjük oly bátran ajánlani saját magunkat és miért ajánlanak minket korábbi megrendelőink másoknak is?


Automata öntözőrendszer

Öntözés

Kertünk üdeségét a növények vízellátottsága határozza meg. Az egyik legkorszerűbb, leghatékonyabb és legkényelmesebb megoldás erre az automata öntözőrendszer kiépítése.


Rólunk

Elérhetőségeink

KERTELÜNK Kert- és Parképítő Kft.

(székhely: 1106 Budapest, Dorogi u. 23., cg. 01-09-900875, adószám: 14369818-2-42)


Kertelünk kft. logója

Kertfenntartás

Kedves Látogató!

Kapacitáshiány miatt újabb kertfenntartási munkákat sajnos nem tudunk idén vállalni! Kerttervezési és kertépítési kivitelezési szolgáltatásunk azonban változatlanul elérhető 2022-ben is!

Üdvözlettel: Kertelünk Kft. csapata


Kertépítés árak

A kertépítési árakról néhány szót

Mint minden más termék vagy szolgáltatás esetében, így a kerttervezést, kertépítést megelőzően, a megfelelő kertépítő szakember keresése és kiválasztása során is igen fontos kérdés megrendelői részről, hogy mégis mennyibe kerül egy kertépítő szakcéget megbízni a kert megtervezésével és megépítésével, azaz, mennyi a profi kertépítés ára?


Kertelünk logó

Jogi Nyilatkozat

A honlap tulajdonosa és szerkesztője a Kertelünk Kft (1106 Budapest, Dorogi u. 23., Cg. 01-09-900875). A honlapon található cikkek, szövegek, szlogenek, képek, videók és a honlap összes egyéb tartalma, arculata, logója a Kertelünk Kft. kizárólagos tulajdonát képezi.


Szép házak magazin

Médiamegjelenéseink

Néhány szakújság, magazin, ahol megjelentünk.


Kert a teraszon

Kertépítés Budapesten másképp: kert kialakítása a teraszon

A kertépítés Budapesten nem csupán a családi házak (vagy társasházak) zöldfelületének kialakítására irányuló szolgáltatásunkat öleli fel, hanem éppúgy magába foglalja a társasházi, lakóparki lakások teraszának, tetőkertjének kialakítását is, főképp Budapest belsőbb kerületeiben, valamint a társasházakban „gazdag” városrészeken, mint például Zuglóban.


Referenciák

Kertépítés képek - szép kertek, ötletek referencia képeinkből

Alábbiakban tekintheti meg néhány referencia munkánkat: egyedi, ötletes és igazán szép kertek fotóit mutatjuk be eddigi munkásságunkból.


Éles vonalak

Kertépítés Budapest környékén

Budapesti kertépítő vállalkozásként a legtöbb kertet a fővárosban és Pest megyében építjük. Az alábbiakban településenkénti bontásban mutatunk be néhány általunk tervezett, illetőleg kivitelezett kertet a fővárosi agglomerációból. A képekhez tartozó cikkekben rövid leírást is olvashatnak az adott kertekről.
Kert alaprajz

Kerttervezés lépései a Kertelünk Kft-nél

A megvalósult kertjeink megépítése előtt nagy hangsúlyt fektettünk azok megtervezésére. Amikor a kerttulajdonos felveszi velünk a kapcsolatot, és kölcsönös egyetértés mellett elindítjuk a kerttervezés (vagy kertépítés) menetét, akkor először is a helyszínen felmérjük a kertet és megbeszéljük az igényeket, elképzeléseket. (Ezen első felmérés és szaktanácsadás feltételeiről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.)


Előkert Budafokon

Stílusos előkert kialakítása Budafokon

A Budafok közelében található telken egy geometrikus, modern vonalvezetésű ház épült. A képekkel illusztrált, általunk tervezett és a komplett kertépítés részeként megépített előkertben a kialakításra került zöldterületet egy kocsibeálló és a személyi bejáró, illetőleg járda határolja, melyeket térkő borít. A térburkolatok egyes elemei szabályosak, geometrikusak, így a ház stílusához jól illeszkednek. Az előkertek tervezése során mindenkor elérendő cél, hogy a térburkolatok egyhangúságát színekkel törjük meg, és első ránézésre is megkapó, stílusos kertrész vezessen a családi házhoz, mintegy dekorációként „öltöztetve” azt.


Modern kert III. kerületben

Kertépítés a III. kerületben: a modern és a mediterrán keveredése

A modern vonalvezetésű újépítésű háznak mediterrán hatást kölcsönöznek a terméskővel burkolt falrészek. A falak másutt fehérek, a balkonra pedig modern üvegkorlát került. A terasz a kert hátsó részében található, és jó minőségű, jól terhelhető és tisztítható, világos barna, famintás burkolólapokkal fedték le.


Nyári mediterrán kert

Kertépítés Budapest különböző kerületeiben

Budapesti kertépítő vállalkozásként a legtöbb kertet természetesen Budapesten építjük. Az alábbiakban a kivitelezés helyszínére figyelemmel, kerületek szerinti bontásban mutatunk be néhány általunk tervezett, illetőleg épített kertet.


Medence a kertben

Medence a kertben: medencés kertek építése

Klímaváltozás ide, klímaváltozás oda – tényleg nagyon jó felüdülés, ha nyáron a kertünkben, saját medencében hűsölhetünk. Ezért, és vélhetően a 2020-ban indult pandémia, így az utazási lehetőségek korlátozottsága okán mind több megrendelőnk dönt úgy, hogy a kerttel együtt medencét is építtet. Az alábbiakban néhány medencés kertet mutatunk be munkáink közül.