Kerttervezés lépései a Kertelünk Kft-nél

Így dolgozunk Kerttervezés Rólunk

A megvalósult kertjeink megépítése előtt nagy hangsúlyt fektettünk azok megtervezésére. Amikor a kerttulajdonos felveszi velünk a kapcsolatot, és kölcsönös egyetértés mellett elindítjuk a kerttervezés (vagy kertépítés) menetét, akkor először is a helyszínen felmérjük a kertet és megbeszéljük az igényeket, elképzeléseket. (Ezen első felmérés és szaktanácsadás feltételeiről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.)

Fontos a személyes találkozó, mert a megrendelő személyisége, valamint a kert és ház hangulata és adottságai nagymértékben befolyásolják a kerttervezés menetét.

A tervezés kezdetén először a ház és kert határvonalait rajzoljuk meg. Mihelyst megvannak a határok, az ágyások vonalvezetésével folytatjuk a terv kialakítását. Az ágyásokban más-más megjelöléssel a lombhullató, örökzöld és évelő növényeket elhelyezzük. A terven külön ábrával jelöljük a kerti csapot, lámpákat vagy egyéb dekorációs elemeket, mint például a kerti gömböt, csobogót. A burkolt felületeket a valóságnak megfelelő mintázattal jelöljük.

Az elkészült terven elvégezzük az utolsó simításokat. Színekkel töltjük fel a rajzot, majd feliratozzuk. A kertterv vizuális élményét igyekszünk növelni, hogy a növényekről, valamint a tervezett anyagokról képeket illesztünk be a terv mellé.

A kerttervezés nemcsak a megrendelő döntéshozatalában segít, hanem abban is, hogy minél gördülékenyebben menjen a munka a kertépítés során. Kertépítőink a méretarányos terv alapján ki tudják tűzni a tervezett vonalvezetést, valamint a kert adottságainak megfelelően helyezik el a növényeket.

A Rólunk menüpontban található elérhetőségeinken forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben szeretne megfelelően és precízen elkészített terv alapján meggyőződni arról, hogy milyen lesz majd az elkészült kertje. Igén esetén 3D-s látványtervek készítését is vállaljuk.