A kertépítési árakról néhány szót

Rólunk

Mint minden más termék vagy szolgáltatás esetében, így a kerttervezést, kertépítést megelőzően, a megfelelő kertépítő szakember keresése és kiválasztása során is igen fontos kérdés megrendelői részről, hogy mégis mennyibe kerül egy kertépítő szakcéget megbízni a kert megtervezésével és megépítésével, azaz, mennyi a profi kertépítés ára?

Ennek a kérdésnek a megválaszolása azonban számos tényezőtől függ, így különösen a kert méretétől, elhelyezkedésétől, a kerten belüli terepviszonyoktól és a kertben meglévő talaj minőségétől, az egyes kertrészek munkagépekkel való megközelíthetőségétől, az építendő kert stílusától, a beültetendő növények fajtájától és ültetéskori méretétől, a füvesítés választott módjától (azaz magvetésre vagy gyepszőnyeg fektetésére kerüljön-e sor?), az öntözőrendszer típusától és egyéb műszaki jellemzőktől (pl. milyen a víznyomás, kút vagy ciszterna található-e a kertben stb.), a kialakítandó vagy telepítendő kerti berendezésektől, az ágyásszegély típusától vagy éppen a mulcsolásra használt anyagok fajtájától és stb.-stb.

Modern kert alaprajz Sok tényező befolyásolja a kertépítési árak alakulását

Fentiek okán, és tekintve, hogy a Kertelünk Kft. munkásságában két egyformán megtervezett és megépített kert nem létezik, hiszen mindenkinek a saját álmai kertjét szeretnénk megépíteni, így a kertépítés árának meghatározásához nélkülözhetetlen a kert és a megrendelői igények előzetes és helyszíni felmérése. A kert helyszíni felmérését és az Önökkel való személyes találkoz(óka)t követően tudunk az Ön kertjéről egyedi terveket és az elfogadott tervekhez mérten tételes árajánlatot készíteni.

A bevezetőben feltett kérdést tehát, azaz, hogy mennyibe is kerül a kertépítés, tehát csak és kizárólag az elkészített- és a megrendelői igényeket is visszatükröző - egyedi kertterv és az annak alapján összeállított tényleges műszaki tartalom ismeretében, pontos számításaink elvégzését követően tudjuk alappal és felelősséggel megválaszolni. Éppen ezért kérjük Önt, hogy egyedi árajánlat kérése céljából keressen bennünket elérhetőségeink valamelyikén, telefonon a +36 20 34 51 349-as számon, vagy e-mailben az info [kukac] kertelunk [pont] hu címen.

Villakert A kert elhelyezkedése, típusa is szempont

Fentiektől függetlenül, általánosságban is elmondható azonban, hogy az általunk adott egyedi árajánlat a "kulcsrakész" kertépítéshez, annak befejezéséhez szükséges minden költséget részletesen és visszaellenőrizhetően tartalmazza. Azaz nálunk a kész kert nem fog többe kerülni annál, mint amit az Ön által előzetesen elfogadott árajánlat tartalmaz.

A kertépítés árak Budapesten és környékén is sokfélék lehetnek, mondhatni ahány kertépítőtől kér tervezést és konkrét árajánlatot, nagy valószínűséggel annyiféle végösszeget fog látni. Egy hasonlattal élve, ahány étterem, vélhetően annyiféle áron kínálják Önnek ugyanazt az ételt (például a kertész salátát), de ha valahol ugyanaz mégis töredékébe kerül, mint a többi helyen, úgy valószínűleg azzal az ajánlattal nem stimmel valami… Éppen ezért érdemes körültekintőnek lenni, amikor az egyes árajánlatok közül választ! Ha szabad javasolnunk, ne csupán a végösszeg alapján hozza meg döntését, hanem előbb pontosan mérje fel az összehasonlítandó ajánlatok műszaki tartalmát (milyen munkanemekkel kalkulált az ajánlattevő, számolt-e például a vegyszeres gyomirtással, a termőföld terítéssel (azt mekkora tételben?), a vakondhálóval, a gyep- és ágyásszegéllyel, mekkora és milyen fajtájú növényeket milyen számban tartalmaz a növénykiültetési terv, milyen típusú öntözőrendszerről van szó az ajánlatban, az öntözőrendszert hány zónára tervezték, hány szórófejjel, bel- avagy kültéri vezérlővel kalkuláltak stb.-stb.), másfelől tájékozódjon az adott kertépítő referencia munkái és korábbi megrendelői véleménye felől. Mindezen információk alapján már közel sem biztos, hogy a legolcsóbb ajánlat lesz a legjobb választás.

Megjegyezni szükséges ugyanakkor, hogy megrendelőink visszajelzései alapján a Kertelünk Kft. árajánlatai rendszerint a kedvezőbb árfekvésűek közé, ár-érték arányban pedig a legjobbak közé tartoznak, így bátran hirdethetjük és hirdetjük magunkról, hogy kedvező árakon adunk minőségi kertépítést Budapesten és környékén.

És ami legalább ennyire fontos: az általunk felhasznált anyagok, az általunk szállított növények és gyepszőnyeg mind-mind első osztályú minőséget képviselnek. Egyedi, az Ön igényit is visszatükröző kerttervünk alapján, az általunk megépített kertje pedig házának stílusos és elegáns környezetét, otthonának szerves részét fogja képezni.

Az oldalunkon található kertépítés referencia képek, videók pedig kizárólag saját munkáinkat, azaz a Kertelünk Kft. által tervezett, illetve épített kerteket mutatják be, így azok megtekintésével könnyedén meggyőződhet arról, hogy kommersz helyett egyedi és stílusos kertre számíthat, ha kertjét a Kertelünk Kft-vel építteti meg, méghozzá mindezt korrekt áron, maximális minőségben kapja meg.