Karácsonyi díszvilágítás

Ünnepek Trendek karácsony tél téli dekoráció

Vigyen egy kis extra csillogást, ragyogást a karácsonyi ünnepek alatt a külső dekorációba! Íme néhány példa, hogyan készítsük el mutatósan és biztonságosan a díszítést.

A megfelelő szín kiválasztása

Először is válasszuk ki a nekünk tetsző színt a kültéri díszítéshez. A világos szín a klasszikus - mely leginkább kitűnik a többi közül - míg a színes fények egy kicsit változatosságot, fiatalságot jelképezik.

A megfelelő világítás színe is fontos

A titkos vezeték

A már kiválasztott karácsonyi fényfüzérhez válasszunk megfelelő színű vezetéket. Használjunk zöldet az örökzöldhöz, a girlandhoz és a koszorúhoz, fehéret pedig az ereszcsatornához.

A vezeték igazodjon az alapszínhez

A fényfüzér átvizsgálása

Mielőtt feldíszítenénk a fákat vagy a bokrokat a fényfüzérrel, vizsgáljuk meg tüzetesen a vezetéket, nehogy törés vagy sérülés legyen rajta. Az égőket is egyenként nézzük végig, nincs-e esetleg kiégett közöttük.

Színes égősor

Fények a fán

A fa díszítését kezdjük a tetején, majd az ágaktól haladjunk a belsejéig. Lombhullató fáknál lentről felfelé tekerjük a törzsére és az ágaira az égősort.

Fa díszkivilágítás

Fényárban

Intsen búcsút a hosszú elektromos vezetékeknek! Hívjon egy villanyszerelőt, aki kialakít egy külső aljzatot, így megszűnik a végeláthatatlan vezetékköteg.

Fényárban úszik az egész ház