Találatok: Tereprendezés

Ilyen volt-lett

Kertépítés

Kertépítő szakcégként fő tevékenységi körünk, fő profilunk a KERTÉPÍTÉS, méghozzá a kerttervezéstől a kész kert átadásáig tartó valamennyi munkafolyamat elvégzése.


Emeletes támfal

Támfalak

A kerten belüli nagy szintkülönbség áthidalására épített támfal kiváló megoldás a kert élhetővé tételére és nagyobb sík (hasznos) területek létrehozására.


Stílusos térburkolás

Térburkolás

Nem minden házhoz, kerthez illik ugyanaz a burkolóanyag. Mindegyiknek megvan a maga hangulata. Mi segítünk kiválasztani a legmegfelelőbbet, hogy ne csak ár-érték arányban kapja a legjobbat, de a ház és a kert stílusához is a leginkább passzoljon.


Ilyen lett

Ilyen volt, ilyen lett kertképek

Néhány fotó, kedvenc munkáinkból.


Nagy fa beépítése

Koros fák és növények ültetése

Ha az új építés ellenére rövid idő alatt kész (szakszóval: beállt) kertre vágyunk, úgy nagyobb méretű, idősebb növényeket szükséges beszereznünk és telepítenünk.


Logó

Őszi kerti munkák 3. rész

A nyári gyomlálás, ültetés, vetés és betakarítás után érdemes elgondolkodni azon, hogy a következő évben mit szeretnénk termeszteni kertünkben. E téren is támpontot jelentenek a kertészkedő ember számára a régi parasztkerti hagyományok.


Talaj szerkezete keresztmetszet

A talaj

A kerti növények - a gyökereik segítségével - a talajból veszik fel a fejlődésükhöz (és nem mellékesen az életben maradásukhoz) szükséges tápanyagokat, javarészt vízben oldott ásványi sók (például nitrogén, foszfor, kálium stb.), kisebb mennyiségben pedig különféle mikroelemek (egyebek mellett réz, vas, mangán stb.) formájában.