Találatok: Füvesítés

Füvesítés egyszerűen

Füvesítés

A zöldfelület kialakítása (füvesítés) történhet magvetéssel vagy gyepszőnyeg terítésével. Magvetés esetén a következő munkafolyamatok szükségesek: meglévő gyep kezelése totális gyomirtó szerrel, terület előkészítése rotálással, növény- és gyökérmaradványok eltávolítása, finom tükör kialakítása kézi vetéshez, tápanyag utánpótlás, fűmagvetés, hengerezés, beöntözés.


Letisztult ipari park

Kertépítés ipari parkokban

Kertépítő cégként nem csupán családi házak kertjeinek kialakításával, hanem különböző létesítmények parkosításával, zöldfelületének kialakításával is foglalkozunk. A 2012. évben általunk tervezett, kivitelezett ipari parkok, iparterületi kertek (KIA FÓT Autószalon és a Goodwill National Trading Kft. nagytarcsai telephelye) képeivel szeretnénk szemléltetni, hogy parképítési tevékenységünk révén miként is működünk közre a kereskedelmi, üzemi környezet élővé, színessé  és fenntarthatóvá tételében. 


Könnyen fenntartható zuglói kert

Könnyen fenntartható kert Budapest XIV. kerületében

Az itt bemutatott zuglói kertet a ház formavilágának megfelelően modern stílusban terveztük meg, ahol a gyep uralkodik, amely köré könnyen fenntartható növényeket terveztünk és telepítettünk, ezáltal biztosítva a kert egészének, ápolt megjelenésének fáradságtól mentes fenntarthatóságát.


Előtte-utána

Kert építése Budafokon

A kerttulajdonosok egy része a bujább kertkialakítások helyett egyszerű vonalvezetésű virágágyásokat és nagyobb fűfelületet szeretne látni a kertjében. Ilyen letisztult kertet alakítottunk ki például Budafokon is