Találatok: Füvesítés

Füvesítés egyszerűen

Füvesítés

A zöldfelület kialakítása (füvesítés) történhet magvetéssel vagy gyepszőnyeg terítésével. Magvetés esetén a következő munkafolyamatok szükségesek: meglévő gyep kezelése totális gyomirtó szerrel, terület előkészítése rotálással, növény- és gyökérmaradványok eltávolítása, finom tükör kialakítása kézi vetéshez, tápanyag utánpótlás, fűmagvetés, hengerezés, beöntözés.


Letisztult iőari park

Kertépítés ipari parkokban

A 2012. évben általunk tervezett, kivitelezett és azóta is rendszeresen karbantartott ipari parkok, iparterületi kertek (KIA FÓT Autószalon és a Goodwill National Trading Kft. nagytarcsai telephelye) képeit az alábbiakban mutatjuk be.


Könnyen fenntartható zuglói kert

Könnyen fenntartható kert Budapest XIV. kerületében

Az itt bemutatott zuglói kertet a ház formavilágának megfelelően modern stílusban terveztük meg, ahol a gyep uralkodik, amely köré könnyen fenntartható növényeket terveztünk és telepítettünk, ezáltal biztosítva a kert egészének, ápolt megjelenésének fáradságtól mentes fenntarthatóságát.


Előtte-utána

Kert építése Budafokon

A kerttulajdonosok egy része a bujább kertkialakítások helyett egyszerű vonalvezetésű virágágyásokat és nagyobb fűfelületet szeretne látni a kertjében. Ilyen letisztult kertet alakítottunk ki például Budafokon is