Hozzászólások (1)

Főbb kert típusok

A kerttervezés és kertépítés során mindig a helyi adottsághoz és a Kedves Megrendelőink elképzeléseihez, igényeihez, valamint lehetőségeihez mérten igyekszünk a legoptimálisabb kerttervvel, egyedi ötletekkel előállni és mindenki számára a lehető "legtesthezállóbb" kertet megépíteni. A tervezést éppen ezért minden esetben helyszíni felmérés, egyeztetés és a kerttulajodnosokkal való "közös gondolkodás" előzi meg.

Bár minden kert egyedi, így minden kertterv és kertépítés természetesen más és más, ugyanakkor elképzelések és ötletek szerzéséhez, és mintegy kedvcsinálóként érdemesnek tartjuk néhány munkánkat - mint egy-egy jellemző kerttípust - önálló cikkekben és egyúttal önálló képgalériákon keresztül is bemutatni, az alábbi tematika szerint:

 

Mediterrán
kertek
Hegyoldalba épült
lejtős kertek
 
Minimál
kertek
Modern
kertek
 
Kis kertek,
sorházak
Kertvárosi
hangulat
 
Könnyen fenntartható
kertek
Vidéki hangulatú
kertek
 
Formabontó
kert
Ipari létesítmények
kertjei
 

Hozzászólások

Lévai Gabriella hozzászólása:
2019. február 03., vasárnap, 18:09
Kedves Kata, tavaly költöztünk kerepesi társasházi lakásunkba, mely kertkapcsolattal rendelkezik. 200-250 m2- es a kertecske. Kertépítésben: tervezésben és kivitelezésben is szeretném a segítségét kérni. Nagyon megtetszettek a referenciái, ezért gondoltam arra hogy önre bíznám ezt a számomra nagyon fontos munkát. Amennyiben idén el tudna vállalni minket annak nagyon örülnék. Üdvözlettel, Lévai Gabi

Szóljon hozzá:

Címünk:
Kövessen minket:


Minden jog fenntartva! © 2007-2019