Hozzászólások (3)

Faházak

Kizárólag Németországból vagy Erdélyből importált, minőségi faházakkal dolgozunk. Hosszú távon mindenképpen megéri ezeket a minőségi faanyagokból készült faházakat választani, nem csak esztétikai okokból, hanem mert jóval tartósabbak is a különféle barkácsáruházakban beszerezhető típusoknál.

A faház vagy kültéri szauna létesítésének első mozzanata a betonalap elkészítése, méghozzá a kert megfelelően kiválasztott részén. A döntően szerszámok, kerékpárok tárolására használt faház kerten belüli elhelyezésénél érdemes a funkcionalitást és esztétikumot egyaránt mérlegelni, hiszen a kültéri létesítményünknek jól megközelíthetőnek kell lennie, ugyanakkor rendszerint az épített kert valamely félreeső zugában szeretné a kerttulajdonosok többsége elhelyezni újonnan épített faházát, és nem olyan helyen, ahol az túlzottan "szem előtt lenne". A festék színének helyes, a kerti környezethez illő kiválasztása, a természetesség látszatának megőrzése, és a növényi takarások azonban a nem eldugott helyen emelt falétesítményeket is a kert szerves részévé tudják varázsolni.

 

Egy teljesen új faház

Illetve egy romantikusabb jellegű
Egy teljesen modern, illetve egy romantikusabb jellegű faház

Hozzászólások

Kálmán Kata hozzászólása:
2014. június 18., szerda, 15:06
Kedves Eszter! Örülünk, hogy Önnek is tetszik ez a minőségi faház. A képen látható faház különlegességét véleményünk szerint az egyedi, természetes hatású, környezethez illő festés adta meg. A konkrét házat egyébiránt a kerttulajdonos maga szerezte be, így annak árát sajnos nem tudjuk megmondani, de a faház forgalmazó szakcégek weboldalain elérhetőek az árlisták. Mi kertépítő cégként forgalmazással sajnos nem foglalkozunk, de megrendelőink kérésére a szakszerű összeszerelésben örömmel segítünk. Üdvözlettel: Kertelünk Kft.
Szabó Eszter hozzászólása:
2014. május 31., szombat, 10:32
Sziasztok. Nagyon szép a 2. képen szereplő faház...főleg, ha még ablak is van az oldalán. Egy kb 3*3 m-es kiszerelésben mennyibe kerülne egy ilyen? Előre is köszönettel!
Hun Attila hozzászólása:
2013. szeptember 17., kedd, 08:06
Teljesen egyetértek ezzel a cikkel. Én pár éve vettem egy faházat egy barkácsboltban. Hiába kezeltem rendesen, hamar elvetemedet az ajtó, az oldalai is elcsavarodtak. A kert negatív pontja. A következő biztos az itt emlitett faházak közül lesz. Amit a házon megsporoltam ráköltöttem a kulturáltá tevésre.

Szóljon hozzá:

Címünk:
Kövessen minket:


Minden jog fenntartva! © 2007-2018