Hozzászólások (5)

Faházak

Kizárólag Németországból vagy Erdélyből importált, minőségi faházakkal dolgozunk. Hosszú távon mindenképpen megéri ezeket a minőségi faanyagokból készült faházakat választani, nem csak esztétikai okokból, hanem mert jóval tartósabbak is a különféle barkácsáruházakban beszerezhető típusoknál.

A faház vagy kültéri szauna létesítésének első mozzanata a betonalap elkészítése, méghozzá a kert megfelelően kiválasztott részén. A döntően szerszámok, kerékpárok tárolására használt faház kerten belüli elhelyezésénél érdemes a funkcionalitást és esztétikumot egyaránt mérlegelni, hiszen a kültéri létesítményünknek jól megközelíthetőnek kell lennie, ugyanakkor rendszerint az épített kert valamely félreeső zugában szeretné a kerttulajdonosok többsége elhelyezni újonnan épített faházát, és nem olyan helyen, ahol az túlzottan "szem előtt lenne". A festék színének helyes, a kerti környezethez illő kiválasztása, a természetesség látszatának megőrzése, és a növényi takarások azonban a nem eldugott helyen emelt falétesítményeket is a kert szerves részévé tudják varázsolni.

 

Egy teljesen új faház

Illetve egy romantikusabb jellegű
Egy teljesen modern, illetve egy romantikusabb jellegű faház

Hozzászólások

mihaly hozzászólása:
2018. július 27., péntek, 11:59
Hllo keresek egy kb.20nm.fa hazat 1,40 elötetövel.28mm es deszka vastagsagal.Bittumen sindel tetövel.vagy öszeszerelesel együt vagy nelkül.kernek egy Emailt mijen arba van.üdv.Mihaly
Szőllősi Mőnika hozzászólása:
2018. július 21., szombat, 23:11
Sziasztok.Érdeklöődnék,hogy az első képen látható faház 2,5mx3m széles nyeregtetős kivitelben lekezelve szállítva és összeszerelve,tetőcserepes megoldással kb mennyiből jönne ki.Mert még most szeretnénk hasonló fa házikót..Válaszotokat előre is köszönöm.Szállítási hely.Erdőtelek.
Kálmán Kata hozzászólása:
2014. június 18., szerda, 15:06
Kedves Eszter! Örülünk, hogy Önnek is tetszik ez a minőségi faház. A képen látható faház különlegességét véleményünk szerint az egyedi, természetes hatású, környezethez illő festés adta meg. A konkrét házat egyébiránt a kerttulajdonos maga szerezte be, így annak árát sajnos nem tudjuk megmondani, de a faház forgalmazó szakcégek weboldalain elérhetőek az árlisták. Mi kertépítő cégként forgalmazással sajnos nem foglalkozunk, de megrendelőink kérésére a szakszerű összeszerelésben örömmel segítünk. Üdvözlettel: Kertelünk Kft.
Szabó Eszter hozzászólása:
2014. május 31., szombat, 10:32
Sziasztok. Nagyon szép a 2. képen szereplő faház...főleg, ha még ablak is van az oldalán. Egy kb 3*3 m-es kiszerelésben mennyibe kerülne egy ilyen? Előre is köszönettel!
Hun Attila hozzászólása:
2013. szeptember 17., kedd, 08:06
Teljesen egyetértek ezzel a cikkel. Én pár éve vettem egy faházat egy barkácsboltban. Hiába kezeltem rendesen, hamar elvetemedet az ajtó, az oldalai is elcsavarodtak. A kert negatív pontja. A következő biztos az itt emlitett faházak közül lesz. Amit a házon megsporoltam ráköltöttem a kulturáltá tevésre.

Szóljon hozzá:

Címünk:
Kövessen minket:


Minden jog fenntartva! © 2007-2019